MOT Siljan oppfyller drømmer - lokalt

Innhold

Hvert år får alle niendeklassinger på MOT-skoler mulighet til å søke om å få en drøm oppfylt. Ingen fra Siljan ungdomsskole slapp gjennom nåløyet da MOT Norge gjorde sin utvelgelse, men heldigvis har vi fantastiske aktører i nærmiljøet som gjorde det mulig for oss å realisere noen drømmer lokalt.

Fotballdrøm

Torsdag 30. mai fikk Emma Hellum Gundersen oppfylt drømmen sin om å møte Odd-gutta på Skagerak Arena. Hun fikk full omvisning, spiste lunsj sammen med idolene og fikk med seg en signert drakt hjem til Siljan. Noen bilder ble det også. Tusen takk til @Odds ballklubb for denne drømmedagen.

Drømmedag med OddMOT-drømmedag - Odd

Fallskjermdrøm

Kristoffer Kihle Hoksrød drømmer om å hoppe i fallskjerm. Siden det er 16-årsgrense for å hoppe i Norge, var det en vanskelig drøm å realisere, men fredag 31. mai ble han invitert på besøk til @Skien fallskjermklubb. Her ble vi møtt av en smilende Katarina Sjåfjell som villig viste frem klubbhus, utstyr og det superraske flyet klubben disponerer.
Han fikk et minikurs i hoppteknikk og avsluttet dagen med å se to amatører hoppe tandem for første gang. Vi takker for gjestfriheten hos @Skien fallskjermklubb.

MOT-drømmedag - Krstoffer foran flyet til fallskjermklubbenMOT-drømmedag - fallskjerm

Driftingdrøm

Mandag 3. juni var det Dominic Hauge sin tur. Han er interessert i motorsport og øver iherdig på drifting på PC. Drømmen hans var å sitte på i en ekte driftingbil og den drømmen hjalp @Telemark Drifting oss med å oppfylle. Da det ringte ut på mandag, kom det en grom BMW 335 brummende inn i skolegården. Mens resten av elevene stod misunnelige igjen, fikk en spent Dominic sette seg inn. Sjåføren var André Olsen og kjøreturen endte opp på Grenland Motorsportsenter på Flittig. Her ventet driftingbilen og noen heidundrende runder i en sky av røyk og svidd gummi. Da dekkene var brukt opp, var moroa over - men for en opplevelse! Tusen takk til Kim og André Olsen ved @Telemark Drifting som ordnet en drømmedag for Dominic.

MOT-drømmedag DriftingMOT-drømmedag - Drifting

Rallydrøm

I tillegg har Siljans egen, lokale MOT-ambassadør, @Petter Waskaas, sagt ja til å oppfylle nok en drøm. Han vil ta med seg Nicholai Hanes Ekornrød på en real rallytur senere i sommer. Nicholai gleder seg til å få oppfylt drømmen sin, og vi gleder oss med ham. Takk for at du stiller opp, @Petter.

Publisert: 11.06.2024 12.51