Kveld ved Båthuset
overlag

Næringsprisen 2016 til Siljanhjort

Printer
Morten Nystad i Siljanhjort ble overrekt Siljan kommune sin næringspris for 2016 på næringskvelden i går kveld. «Næringsprisen kan deles ut til personer, bedrifter eller virksomheter som har eller har hatt tilknytning til næringslivet i Siljan, som anerkjennelse for godt næringsutviklingsarbeid i løpet av året eller over et lengre tidsrom."

Dette er kriteriene for å få næringsprisen i Siljan:

Mottakere av prisen må oppfylle følgende kriterier:

- skapt/sikret arbeidsplasser i Siljan og/eller for kommunens innbyggere,
- skapt en positiv utvikling innen en virksomhet eller næring,
- satt Siljan på kartet i næringssammenheng.»

Morten Nystad skaper arbeidsplasser på Siljanhjort, han har absolutt vært med å skape en bedrift som har hatt en god utvikling over tid, og han har en veldig stor kontaktflate og representerer Siljan i næringssammenhenger både i og utenfor fylket, i landet, og utenfor landet.

Prisen fikk en ekstra dimensjon i år, siden Morten Nystad helt nylig opplevde storbrann på gården sin, og så slakteri og låve brenne ned til grunnen.

Nystad er allikevel fast bestemt på å bygge opp igjen bygningene og drive sin hjortefarm videre!

Vi gratulerer og ønsker lykke til videre!!

Ordfører Kjell A. Sølverød overrekker næringsprisen til Morten Nystad på Siljanhjort

18.11.2016
Sist endret