Kulturpris og Ti-toppervinnere

Kulturprisen 2017 i Siljan ble delt mellom to flotte og ulike kandidater - damegruppa i Siljan Idrettslag og Martin Kiste!

Utdelingen skjedde på det innholdsrike festkvelden 6. desember som markerte at det var 100 år siden Slemdal ble til Siljan.

Samfunssalen var fylt til randen, og Jeanne Bøe ledet kvelden, kulturskolen hadde sin julekonsert og bidro med flotte innslag, historielagt ved Lars Vaagland ga en billedlig vandring i kommunens forhistorie og korpset spilte. En skikkelig festkveld!

Så, tilbake til kulturprisvinnerne:

Martin Kiste har markert seg ved å arrangere den største festivalen i Siljan kommune - i tre år nå. En festival fylt av musikk, kunst, slampoesi og standup tre dager til ende. Festivalen legger også tilrette for lokal mat som engasjerer mange i bygda! Vi håper det blir flere slike festivaler.

Damegruppe i Siljan idrettslag har holdt på i 50 år, og har hatt som formål å støtte idrett og aktivitet, særlig blant barn og unge i bygda. De stiller opp med basarer, manekengkvelder og utlodninger. De deltar på arrangementer og gjør et formidabelt dugnadsarbeid. Tilsammen har de samlet inn og fordelt en million kroner!

Ti-toppervinnerne:

Selv om det var litt færre som leverte kort i år, var det allikevel mange som har fått seg noen flotte turer i Siljan. Av de som leverte kortet sitt, ble følgende turgåere trukket ut som vinnere av gavekort:

kr 1.000 Tone T. Lønberg
kr 2.000 Bjørg Kiste